VIDEO Răsturnare de situaţie. Un martor susţine că Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul grav de la Zamfireşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Zamfireşti
Daniel Chiţoiu a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Zamfireşti

Un martor aduce noi amănunte în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, pe Dealul Negru.

Şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu spune că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus, conform G4media.

„Audi! N-a intrat în nicio depăşire, nu era nimic în faţă. A părăsit banda şi a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Piteşti. Eram în spatele lui (a lui Chiţoiu, n.r.)”, a spus martorul.

Citeşte şi:

Şeful Sindicatului Poliţiştilor: Accidentul mortal din Argeş, provocat de fostul ministru Chiţoiu. A intrat pe contrasens

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfireşti din judeţul Argeş, pe Dealul Negru. Chiţoiu conducea o maşină Audi şi s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Şoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, şi o femeie de 73 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au murit.

Accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul între Vâlcea şi Piteşti. 
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite