Noi detalii despre jaful de la casa milionarului Dan Nicorescu. Victima, chinuită de atacatori pentru a dezvălui unde ţinea banii şi bijuteriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au jefuit, în noaptea de luni spre marţi, casa milionarului Dan Nicorescu nu au lăsat urme la faţa locului şi au purtat cagule în momentul atacului, ca să nu poată fi identificaţi. Milionarul nu ar fi avut pază la avere.

Potrivit imaginilor obţinute de anchetatori, de pe toate camerele de supraveghere din zona atacului, ar fi vorba despre trei persoane, care au intrat peste Dan Nicorescu, când se afla singur în casă, iar al patrulea complice, şoferul, ar fi aşteptat afară. Oamenii legii tind să creadă că cei care l-au atacat pe Nicorescu în propria casă l-au încătuşat şi l-au agresat ca să spună unde ţine banii şi bijuteriile, „atacatorii fiind şcoliţi în penitenciare”, potrivit Click.ro

Surse judiciare au mărturisit pentru Click! că omul de afaceri a fost cu siguranţă filat de hoţi de mai mult timp şi că totul a fost premeditat. ”Nici nu le-a păsat dacă el se află sau nu acasă. Au venit chitiţi să plece cu valori din casă. Când ai o casă ce valorează 4 milioane de euro, ar trebui să ai firmă de pază, bodyguarzi. Johnny Depp plăteşte câte 10 milioane de dolari pentru siguranţa lui”, este de părere un poliţist, conform sursei citate.

Afaceristul Dan Nicorescu a fost tâlhărit, marţi, în propria casă aflată într-o zonă de lux din Nordul Capitalei. Evenimentul a fost anunţat la Poliţie prin 112 de către iubita omului de afaceri.

Nicorescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind cunoscut pentru bolizii săi de lux şi averea estimat la un miliard de euro. Acesta are în garaj maşini în valoare de peste 2 milioane de euro, precum: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar şi cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro. Dan Nicorescu, în vârstă de 53 de ani, este originar din Târgovişte şi a fost acţionar la Banca Românească. Conform presei centrale, a făcut avere din afaceri cu fier vechi.  Apoi, şi-a extins afacerile şi în zona imobiliară. Vila luxoasă pe care o deţine pe şoseaua Nordului, în Capitală, este evaluată la circa 4 milioane de euro. Dan Nicorescu a fost cercetat penal în 2008  pentru că ar fi intrat cu Bentley-ul său de peste o sută de mii de euro în alte cinci maşini parcate, scrie România Liberă.

Mai multe detalii pe click.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite