Niculae Spiroiu, fost ministru al Apărării, dus la Spitalul Militar după ce i s-a făcut rău la o ceremonie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul Niculae Spiroiu, fost ministru al Apărării, a fost preluat de o ambulanţă, marţi, şi dus la Spitalul Militar din Capitală după ce i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în timpul unei ceremonii organizate la Colegiul Naţional de Apărare.

Incidentul a avut loc în timpul ceremoniei de acordare a diplomelor absolvenţilor Colegiului Naţionale de Apărare, când generalului Niculae Spiroiu i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe o masă.

„Era la început ceremonia de înmânare a diplomelor absolvenţilor. Domnul general, care fusese şi lector la cursuri, saluta persoanele prezente şi, la un moment dat, s-a prăbuşit pe masă. Oamenii au sărit, l-au luat, l-au întins pe podea, au alertat ambulanţa, a venit ambulanţa, care i-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la spital. Ceremonia a fost suspendată”, a declarat la B1 TV avocatul Daniel Fenechiu, prezent la ceremonie.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat că Niculae Spiroiu a fost preluat de un echipaj şi dus la Spitalul Militar, după ce i s-a făcut rău la evenimentul la care participa, transmite Mediafax.

Ea a precizat că acesta a suferit o sincopă, respectiv o uşoară modificare de ritm cardiac, cu pierderea temporară a conştienţei, însă şi-a revenit foarte repede. Generalul Niculae Spiroiu a fost ministru al Apărării Naţionale în perioada 1991-1994.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite