Naţionalul ieşean ţine "Audiţii" prin Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi va face un turneu cu piesele "Audiţia", "With a little help from my friends", "Macbeth" şi "Nevasta lui Hans" la festivalurile de toamnă din

Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi va face un turneu cu piesele "Audiţia", "With a little help from my friends", "Macbeth" şi "Nevasta lui Hans" la festivalurile de toamnă din ţară.

Participă şi la trei festivaluri

Piesa "Audiţia", care a primit anul trecut Marele Premiu la Festivalul de Dramaturgie de la Braşov, va fi prezentată, pe 2 octombrie, la Zilele Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoşani şi pe 11 octombrie la Festivalul de Comedie de la Galaţi. Primele două piese au fost selecţionate pentru Festivalul Naţional "I.L.Caragiale" de la începutul lunii noiembrie din Bucureşti.

"Prezenţa acolo este în sine un premiu, căci la eveniment participă cele mai bune spectacole din ţară", a declarat Adi Cărăuleanu, directorul artistic al "Naţionalului".

Teatrul ieşean va mai fi prezent pe 5 octombrie la Timişoara, la Festivalul de Teatru Contemporan cu "Nevasta lui Hans", pe 20 octombrie la Festivalul Internaţional de Teatru de la Piatra Neamţ şi pe 25 octombrie la Festivalul Internaţional de Teatru "Avram Goldfaden" din Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite