Munceşte cot la cot cu vedeta preferată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am întâlnit şi bătrâni fericiţi! Unul dintre ei este doamna Sevastiţa Croitoru, în vârstă de şaptezeci de ani, din Slobozia, care a avut ocazia să-i întâlnească în carne şi oase pe „Cârcotaşii“ de la Prima TV.

După ce a bătut un drum lung şi obositor, norocoasa câştigătoare ne-a mărturisit că avea emoţii mari la gândul că-i va cunoaşte în persoană pe Şerban Huidu şi pe Mihai Găinuşă.

Special pentru ei, bătrânica Sevastiţa a compus o poezie ale cărei versuri parcă se desprindeau din scheciurile „Cârcotaşilor". Înarmată cu voie bună, eroina noastră ne-a însoţit pe platourile Prima TV, unde se filma ultima ediţie a sezonului, ediţie dedicată tuturor copiiilor, în frunte cu cei ai membrilor „Cronicuţei", piticii „next generation", cum i-a numit Huidu.

image

Câştigătoarea campaniei „Munceşte cot la cot cu vedeta!" i-a putut privi, în direct, pe „Cârcotaşi" la pupitrul lor, din locul special pregătit pentru ea. Atât de aproape era de aceştia, încât se stăpânea cu greu să nu li se alăture îndrăgiţilor moderatori. A aşteptat însă ca filmările să fie duse la bun sfârşit şi a aplaudat furtunos la final, impresionată atât de prestaţia lui Găinuşă şi a lui Huidu, cât şi de cea a întregii echipe.

Cel care a întâmpinat-o primul pe doamna Sevastiţa a fost Mihai Găinuşă, care i-a dăruit un volum din ultima sa carte lansată anul acesta, „Scândura de frizerie". Lista darurilor pe care avea să le primească simpatica bătrânică abia începea, lăsând la o parte întreaga sesiune de filmări, care a fost parte integrantă din marele premiu.

image

Pentru a nu se lăsa mai prejos, doamna Sevastiţa le-a citit lui Hui­du, lui Găinuşă şi lui Dezbrăcatu' poemul compus special pentru aceştia: „Doamne, ce blestem mi-ai dat, Concursul de l-am luat. La şaptezeci de ani <<bebeluşă>>, Să mă pup cu Găinuşă? Cu Huidu să mă giugiulesc? Doamne, n-am să reuşesc! Am emoţii, tremur toată, Parcă aş fi amorezată. Vai de mine, ce prostie! Nu mă văd că-s băbătie?". Acestea au fost primele versuri din poezie, rânduri care i-au amuzat teribil pe „Cârcotaşi".



Aceştia au ascultat până la capăt, lăsându-se cuprinşi de curiozitate, după care au invitat-o la pupitrul de unde se lansează cârcotelile. Câştigătoarea a primit un tricou roşu ca focul, autografe din partea echipei şi, cel mai important, o pereche de corniţe de cârcotaş. Încântată, doamna Sevastiţa le-a „montat" pe pălărie, a făcut încă o fotografie de grup cu vedetele ei preferate, şi-a luat rămas bun şi le-a mulţumit lui Huidu şi lui Găinuşă că au trezit-o la viaţă. 

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite