Modelele VW Amarok din România sunt rechemate în service din cauza unor probleme la servodirecţie. Pericol de accident sau de incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furtunul de retur de la sistemul servo se poate rupe. Consecinţele pot fi  chiar şi periculoase
Furtunul de retur de la sistemul servo se poate rupe. Consecinţele pot fi  chiar şi periculoase

Porsche România va rechema în service mai multe maşini din cauza unor probleme legate de servodirecţie care pot avea urmări grave legate de siguranţă, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.

Totul după ce s-a constat că la modelul Amarok cu motorizare diesel cu 6 cilindri, dintr-un interval de fabricaţie limitat, există posibilitatea ca furtunul retur servo de pe caseta de direcţie să se deterioreze din cauza unui colier de prindere sau din cauza contactului cu muchia caroseriei. 

Din această, se poate scurge ulei hidraulic, producând-se defectarea servodirecţiei. Mai grav, în unele cazuri, uleiul hidraulic fierbinte poate intra în contact cu componentele fierbinţi ale autovehiculului sau poate umezi discul de frână, existând pericol de accident sau de incendiu. Conform sursei, în România, vizate de rechemare vor fi 76 de maşini din lotul  cu probleme. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite