Moarte violentă pentru o tânără româncă la Oktoberfest, în Potsdam. Tragedia s-a petrecut sub privirile neputincioase ale iubitului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără româncă de 29 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident în Germania, la Potsdam, chiar în timp ce în oraş se desfăşura festivalul Oktoberfest.

Tânăra a fost lovită cu putere de un braţ al caruselului din parcul de distracţii, iar lovitura i-a fost fatală femeii, relatează bz-berlin.de.

Accidentul a avut loc în cadrul festivalului Oktoberfest, chiar în parcul de distracţii unde Andrada C. lucra împreună cu iubitul ei. Iar accidentul este cu atât mai dramatic cu cât totul s-a petrecut sub privirile neputincioase ale iubitului tinerei, care nu a reuşit să o salveze.

La un moment dat, în timp ce Andrada şi Grigore acesteia efectuau verificări la barele de siguranţă ale caruselului, instalaţia s-a pus în mişcare, iar Andrada a fost lovită puternic de un braţ al caruselului şi ucisă.

Grigore s-a aflat în acelaşi pericol, dar a reuşit să se ferească în ultimul moment. La scenele dramatice au asistat zeci de copii şi părinţi, prezenţi în acel moment în parcul de distracţii, imagini care greu vor putea fi şterse din mintea lor.

Mai multe persoane au fost puse sub acuzare.

Andrada C. a fost lovită de un braţ hidraulic de la caruselul „playball” şi a murit pe loc. Românca şi iubitul ei, Grigore, lucrau la firma care administrează parcul de distracţii. Bărbatul a încercat cu disperare să-şi salveze iubita, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru Andrada.

Anchetatorii din oraşul Potsdam au deschis un dosar penal pe numele a trei persoane, proprietarii parcului de dstracţii, pentru omor din culpă.

Andrada şi Grigore lucrau de 2 ani la Meyer & Sohn GbR, firma care administrează caruselul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite