„Misterele Revoluţiei“, noi dezvăluiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ reîncepe, de luni, să dezvăluie, în fiecare zi, cele mai bine ascunse enigme ale Revoluţiei române! Serialul „Misterele Revoluţiei“, cel mai nou proiect editorial semnat de jurnaliştii „Adevărul“, va reconstitui, oraş cu oraş, momentele-cheie ale evenimentelor din decembrie 1989.

O radiografie completă şi, uneori, greu de acceptat va reconstitui tabloul real al dezordinei de la începutul democraţiei româneşti. Revoluţionari din spatele televizorului, luptători pentru care Revoluţia nu a fost nici mai mult, nici mai mai puţin decât o şansă de a parveni, eroi şi martori oarecare au depus mărturie. A urmat cercetarea dosarelor stufoase cu documentele Revoluţiei şi a zecilor de cărţi, însă, la final, reporterii „Adevărul" au izbutit o radiografie completă a sfârşitului ceauşismului şi a începutului haosului.

Fără secrete şi cu adevărul pe masă, vă prezentăm Revoluţia din Constanţa, Buzău, Brăila, Giurgiu, Craiova, Târgovişte, Bucureşti, Ploieşti, Braşov şi Iaşi! De la est la vest şi de la nord la sud, după fuga cuplului Ceauşescu, au căzut 957 de oameni şi alte câteva mii au fost răniţi! E momentul să răspundem la întrebăritle cruciale rămase nerostite vreme de două decenii! 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite