Copil cu dizabilităţi, dezbrăcat şi abandonat în pădure. Suspecţii ar fi vrut să îi dea o lecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un minor în vârstă de 15 ani din Bacău a fost găsit dezbrăcat după ce a fost luat cu forţa de un grup de persoane şi dus cu maşina în pădure. Băiatul va fi evaluat de specialiştii DGASPC Bacău pentru a se vedea dacă suferă de dizabilităţi psihice.

Poliţia a identificat trei suspecţi care ar fi participat la acest act de violenţă, fiind vorba de bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 23 şi 39 de ani, transmite Mediafax.

Surse din anchetă spun că cei trei au vrut să îi dea copilului o lecţie pentru că ar fi furat de la unul dintre ei.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Protecţiei Copilului din Bacău, Marian Vătămănescu, a precizat că se vor lua toate măsurile indicate în acest caz, în primul rând urmând să se facă o evaluare psihologică a copilului pentru a se vedea dacă suferă de un o dizabilitate psihică.

La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au fost sesizaţi de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Glăvăneşti, despre faptul că ar fi găsit un minor cu dizabilităţi, pe drumul forestier, îmbrăcat sumar.

Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au început cercetările pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt. Astfel, pe drumul forestier din comuna Glăvăneşti a fost identificat minorul în cauză care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite