Afirmaţia surprinzătoare a lui Mircea Badea cu privire la noul ministru al Sănătăţii: „O să îi fac mult rău lui Nelu Tătaru“

Afirmaţia surprinzătoare a lui Mircea Badea cu privire la noul ministru al Sănătăţii: „O să îi fac mult rău lui Nelu Tătaru“

Mircea Badea

Prezentatorul TV Mircea Badea a comentat aseară acţiunile lui Nelu Tătaru, după ce noul ministru al Sănătăţii a fost invitat la Antena 3. Mircea Badea spune că o „să-i facă mult rău lui Nelu Tătaru”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost invitat la emisiunea ”Sinteza Zilei” dl Nelu Tătaru, ministru al Sănătăţii, şi acum eu o să-i fac mult rău dlui Nelu Tătaru. De ce? Pentru că o să-l laud. Mie-mi place de Nelu Tătaru. Şi-mi place de ce: pare uman, pare ca un om, ceea ce extrem de rar, în toată această mare de impostură, de prefăcătorie şi de imagine fake, pare adevărat şi pare ca un om. Înainte de orice, e curajos, se duce acolo. Şi-a pus combinezon, mască şi s-a dus acolo, în focar. Apoi şi-n alt focar, apoi şi-n alt focar şi mâine o ia de la capăt. Ori asta nu mi se pare deloc puţin lucru”, a spus Mircea Badea, la Antena 3, în emisiunea „În Gura Presei”.

Nelu Tătaru a fost numit recent ministru al Sănătăţii şi a fost prezent la Suceava în epicentrul epidemiei cu coronavirus din România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: