Ministrul Justiţiei anunţă că îl va da în judecată pe Victor Ponta dacă o mai calomniază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a anunţat joi noaptea, pe pagina personală de Facebook, că îl va chema în instanţă pe Victor Ponta dacă o mai calomniază. De la începutul anului, fostul premier a făcut mai multe declaraţii descalificante la adresa ministrului Justiţiei.

Mesajul Ralucăi Prună:

„Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zăbovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. 

Suntem însă în alt joc si el e (încă) in politica mare. Il anunţ public - ca avocat intrat pe bune în profesie, ca pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte sa probeze în instanţa astfel de afirmaţii. Poate îşi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raţionali, care au silogismul acasă si care cunosc rigorile legii.

Pe cei mulţi, scârbiţi de cum sunteţi reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflecţie: nu cumva meritam mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, va explic gratis)”.

Joi, fostul premier a postat pe Facebook un P.S. în care spune: „când o să facem un Memorial al Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo şi încăperi cu numele "Monica Macovei" şi "Raluca Prună"! Merită tovarăşele să nu le uitam ca să nu repetăm ororile acestora!”

Kaghebistă sinistră

În luna martie, Victor Ponta spunea, tot pe Facebook, despre Raluca Prună că este kaghebistă sinistră. 

„M-am ţinut departe de discuţiile din ultima perioadă. Dar când văd un ministru al Justiţie dintr-o ţară membră UE că gândeşte şi acţionează ca o kaghebistă sinistră fac un apel către toţi cetăţenii încă liberi din România - drepturile noastre fundamentale NU sunt "un lux teoretic"!

Dacă iar tăcem de frică vom ajunge mult mai rău decât în anii 50 când comuniştii (cu exact aceeaşi gândire ca Madam Prună sau Macovei) au distrus această ţară! Vă propun să nu tăcem de data asta!

Update - acum am inteles de unde a deprins Doamna Pruna aceste apucaturi securiste - de acasa, de la tatal ei! Bravo, asta da "un altfel de politica"?”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite