Accident Muntenegru. Ministrul de Interne: „Avem informaţii potrivit cărora şoferul autocarului a decedat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul de Interne, Radu Stroe FOTO Mediafax
Ministrul de Interne, Radu Stroe FOTO Mediafax

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Radu Stroe a declarat marţi seara, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că şoferul autocarului implicat în accidentul din Muntenegru şi care era angajat al MAI, a decedat.

„Referitor la băiatul care a decedat, băiatul de la noi – avem această informaţie, evident, totul se va lămuri după ce în această noapte se vor face identificările.“, a precizat ministrul Administraţiei şi Internelor, adăugând că „vom putea spune sută la sută după ce medicii legişti vor face identificarea fiecărui corp.“

 „Vreau să mulţumesc pentru gestul fraţilor din Muntenegru, pentru reacţia lor extraordinară. Primul semnal pe care l-am primit eu a fost în jurul orei unsprezece şi jumătate noaptea. Deja dimineaţa ştiam ce se întâmplase, la ora nouă –nouă şi jumătate, când am aflat“, a arătat Radu Stroe, întrebat în ce moment s-au sesizat autorităţile din România.

„MAI are toate instrumentele pentru a afla ce se întâmplă şi reacţia la noi este clară. Referitor la băiatul care a decedat, băiatul de la noi – avem această informaţie şi, evident, totul se va lămuri după ce în această noapte se vor face identificările. Întorcându-mă la conducătorul auto de la MAI, aş vrea să spun că, potrivit reglementărilor legale în vigoare, el avea dreptul să lucreze. V-aş propune să discutăm măcar după ce îngropăm morţii, dar evident că nu informase oficial cu privire la plecare.“, a mai spus Stroe.

„Vreau să mulţumesc pentru reacţia foarte organizată a MAI. Deşi nenorocirea a fost atât de mare, iată că am putut demonstra că suntem capabili să reacţionăm corespunzător.“, a conchis ministrul de Interne.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite