Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a suferit sâmbătă o criză hipertensivă     FOTO: Mediafax
Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a suferit sâmbătă o criză hipertensivă     FOTO: Mediafax

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a fost internat, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Reprezentanţii unităţii medicale au declarat pentru Mediafax că ministrul a suferit o criză hipertensivă şi va rămâne în spital 24 de ore.

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a acuzat, sâmbătă, cu câteva minute înaintea şedinţei săptămânale de Guvern de la Palatul Victoria,  "înţepături" în zona inimii, două echipaje ale Serviciului Medical de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) fiind chemate să-i acorde primul-ajutor.

Sâmbătă dimineaţa, Puiu Haşotti a intrat în sala de şedinţă de unde a ieşit după numai câteva minute, însoţit de ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.

Cei doi miniştri s-au întâlnit pe hol cu premierul Victor Ponta. "Vedeţi că întârzii puţin, mă duc cu domnul Cepoi să-mi facă un control, mă înţeapă inima", i-a spus Haşotti premierului, care a intrat apoi în sala de şedinţe. Puiu Haşotti îşi ţinea o mână în dreptul inimii.

În scurt timp, la Palatul Victoria au sosit două echipaje SMURD care i-au făcut câteva investigaţii ministrului Culturii. Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria, cu maşina sa, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii au decis că trebuie să rămână internat pentru investigaţii suplimentare.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite