Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar: „Radu Mazăre nu a evadat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar ar negat informaţia răspândită de România TV, potrivit căreia Radu Mazăre a evadat, informează Libertatea.

”Cetăţeanul român e în custodia noastră”, a comunicat Naina Andriantsitohaina, şeful diplomaţiei din Madagascar, după ce acesta a fost contactat de jurnaliştii Libertatea.

 Contactat iniţial telefonic, răspunsul său a fost publicat pe pagina sa de Twitter, în urma solicitărilor formulate de Libertatea: „Nu este adevărat”

Poliţia Română precizase, vineri seară, că nu deţine informaţii potrivit cărora Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, în care aştepta extrădarea în România pe 20 mai.

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens“, a precizat Poliţia. 

Comunicatul a venit după ce România TV a citat surse conform cărora fostul primar al Constanţei Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare, fără a oferi mai multe detalii. 

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare şi arestat în 8 mai în Madagascar, afirma că nu se va opune extrădării pentru că a obosit să lupte. În plus, Mazăre susţinea că după ispăşirea pedepsei se va întoarce în Madagascar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite