Ministerul Sănătăţii a sesizat Parchetul General în legătură cu nereguli  la achiziţia testelor pentru TBC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” este coordonatorul Programului naţional de control al tuberculozei FOTO Arhivă Adevărul
Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” este coordonatorul Programului naţional de control al tuberculozei FOTO Arhivă Adevărul

Ministerul Sănătăţii a sesizat Parchetul General, Curtea de Conturi şi Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), după ce a efectuat un control la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală privind licitaţia şi achiziţia unor teste pentru depistarea rapidă a tuberculozei multidrog rezistentă.

Corpul de control al ministrului a găsit la institut unele nereguli la licitaţii şi achiziţia testelor pentru depsitarea tuberculozei multidrog rezistentă.

„Concluziile controlului au fost trimise instituţiilor abilitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore, citată de Mediafax.

Concret, concluziile au fost transmise Parchetului General, Curţii de Conturi şi Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” este coordonatorul Programului naţional de control al tuberculozei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite