Ministerul de Interne a suplimentat cu 2.700 numărul poliţiştilor care menţin ordinea în perioada Euro 2016

Ministerul de Interne a suplimentat cu 2.700 numărul poliţiştilor care menţin ordinea în perioada Euro 2016

MAI a suplimentat numărul poliţiştilor FOTO Adevărul

Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat, la nivel naţional, cu 2.700 numărul poliţiştilor care asigură ordinea în perioada desfăşurării Campionatului European de Fotbal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit MAI, În perioada 10 iunie - 10 iulie, aproape 2.700 de poliţişti acţionează suplimentar faţă de dispozitivul zilnic pentru menţinerea ordinii publice în zona locurilor unde se vizionează meciuri de fotbal, precum şi pentru deplasarea în siguranţă a suporterilor echipei naţionale atât în ţară, cât şi în străinătate, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.  
Poliţiştii mai spun că acordă o atenţie deosebită celor 125 de locuri special amenajate în care peste 21.000 de fani sunt aşteptaţi să vizioneze meciurile de la Euro 2016, din Franţa.

La turneul final al Euro 2016, România este în Grupa A, cu ţara gazdă, Elveţia şi Albania. Românii vor juca, vineri, de la ora 22.00, în meciul de deschidere, împotriva Franţei, partidă transmisă în direct de Dolce Sport şi Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: