Ministerul Apărării vrea să achiziţioneze măşti de gaze şi echipamente de protecţie în valoare de peste 20 milioane euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
armata romana

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02550 Bucureşti a lansat o licitaţie de 95,7 milioane lei (20,2 milioane euro), fără TVA, prin care vrea să cumpere măşti de gaze şi echipamente de protecţie, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Licitaţia vizează încheierea unui acord cadru privind achiziţia produselor „Mască contra gazelor”, „Costum de protecţie CBRN filtrant-sorbant” şi „Pelerină de protecţie cu o singură întrebuinţare”.

Contractul este împărţit în trei loturi, câte unul pentru fiecare tip de produs.

Firmele interesate trebuie să prezinte documente din care să rezulte că media cifrei de afaceri globală, pe anii financiari 2016, 2017 şi 2018, este cel puţin egală cu 4,3 milioane lei (lotul 1), 9,6 milioane lei (lotul 2) sau 2,65 milioane lei (lotul 3).

„Atunci când un grup de operatori economici depune oferta/candidatura comună, situaţia economică şi financiară se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului”, se arată în comunicat.

Tipul procedurii este licitaţie restrânsă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite