Ministerul Afacerilor Interne va primi 30 de milioane de lei din fondul de rezervă bugetară pentru achiziţionarea a 550 de autovehicule

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne va fi suplimentat cu 30 de milioane de lei din fondul de rezervă bugetară în vederea achiziţiei a 550 de autovehicule de către Poliţia Română, a anunţat miercuri premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

"În şedinţa de astăzi vom adopta o hotărâre de guvern prin care vom suplimenta bugetul Ministerului Afacerilor Interne din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului cu suma de 30 de milioane de lei pentru achiziţionarea a 550 de autovehicule de către Poliţia Română", a declarat Viorica Dăncilă în şedinţa de guvern.

Premierul a mai declarat că luna aceasta intră în vigoare creşterea cu 10% a salariilor pentru jandarmii din operativ care îndeplinesc misiuni de ordine publică. De asemenea, a mai anunţat "începerea unor lucrări pentru un poligon modern, un poligon acoperit, care ar putea fi finalizat într-un termen de doi ani şi a cărui investiţie este de aproximativ opt milioane de euro".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite