Mihai Răzvan Ungureanu, înainte rocker, acum prim-ministru

Mihai Răzvan Ungureanu, înainte rocker, acum prim-ministru

Mihai Razvan Ungureanu, Florin Piersic Jr si Andrei Gheorghe vs. Depeche Mode

Pe când era ministru de Externe, Mihai Răzvan Ungureanu a apărut într-un pictorial, pentru revista Tabu, care era o replică la afișul concertului Depeche Mode. Mai demult de atât, când avea 18 ani, actualul prim-ministru a făcut parte dintr-o trupă ce cânta un rock ”destul de zgomotos”.

Acum câțiva ani, Mihai Răzvan Ungureanu a apărut într-un pictorial, pentru revista Tabu, care era o replică la afișul concertului Depeche Mode, alături de Florin Piersic Jr și Andrei Gheorghe.

Pe atunci era ministru de Externe și a acceptat provocarea fără să ceară prea multe detalii.

Conform site-ului bazavan.ro, Ungureanu a făcut chiar parte dintr-o trupă rock, cu care a susţinut câteva concerte, și care a avut succes la public. 

"La primul concert pe care l-am dat, concert autentic, mama s-a speriat. Era un rock destul de zgomotos, care a reuşit să ridice o sală de 1.000 de oameni în picioare, a sunat foarte bine, era ritmat. Ne-au căutat de la radioul naţional, deveniserăm interesanţi. Eram în clasa a XII-a, anul admiterii şi al Bac-ului. Noi eram entuziasmaţi, dar presupun că părinţilor le-am dat bătăi de cap cu pasiunea mea şi îmi pare rău", declara Mihai Răzvan Ungureanu pentru revista Tabu, în 2006.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările