Micul prinţ, spectator de lux la circ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micul print Carol Ferdinand a atras privirile tuturor spectatorilor
Micul print Carol Ferdinand a atras privirile tuturor spectatorilor

Spectacol total la Circul Globus din Capitală, la gala aniversară. Sâmbătă, circul bucureştean a avut un oaspete de excepţie în persoana lui Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul de România şi al prineţsei Lia.

Familia princiară a fost găzduită într-o lojă specială la gala laureaţilor circului, ediţia a zecea. Prinţul Paul şi prinţesa Lia nu au venit singuri, ci însoţiţi de comoara familiei, micul prinţ Carol Ferdinand. Deşi nu a împlinit înca un an, pruncul cu sânge albastru a văzut deja cum se dresează tigrii şi cum merg motocicletele pe sârmă.

Micul prinţ nu a pierdut nici un moment al serii şi a fost foarte atras de numărul în care dresorul Adrian Radu a îmblânzit felinele. Familia princiară a fost însoţită de două bone care au avut, în permanenţă, grijă de cel mic. Doi ospătari dichisiţi au avut grijă ca părinţilor lui să nu le lipsească nimic pe durata spectacolului.

La finalul spectacolului, Alteţa Sa Paul de România a mărturisit ce l-a încântat cel mai mult. "N-am mai fost de 20 de ani la circ şi ceea ce am văzut aici a fost fantastic. Cei mai buni au fost cei de la Duo Simet, au meritat premiul I", a spus Alteţa Sa, prinţul Paul de România, care le-a şi oferit trofeul acrobaţilor unguri.

De la spectacolul de sâmbătă nu au lipsit nici fotomodelul Valentina Pelinel şi deputatul Cristian Boureanu. Cei doi, care formează un cuplu din 2004, s-au bucurat ca nişte copii la fiecare număr de acrobaţie şi de dresură de animale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite