Trei români au murit într-un accident în Ungaria; un microbuz s-a ciocnit cu un autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz românesc a fost implicat, sâmbătă, într-un accident în Ungaria. Din primele informaţii se pare că autovehiculul a intrat în coliziune cu un autocar înmatriculat în Ungaria, iar trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite.

UPDATE: Consulatul General al României la Szeged urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în dimineaţa zilei de 25.11.2017, în raza localităţii Szolnok-Ungaria, soldat cu decesul a 3 cetăţeni români şi rănirea altor 5, a precizat MAE.

Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite. Ancheta autorităţilor locale este în curs de desfăşurare. Până în acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară.

Consulatul General al României la Szeged menţine cazul în atenţie şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţa consulară necesară.

Un microbuz înmatriculat în România a fost implicat, sâmbătă, într-un accident în Ungaria, la aproape 150 de kilometri de graniţa cu România. 

Autovehiculul s-a ciocnit cu un autocar înmatriculat în Ungaria, iar în urma impactului trei persoane au murit pe loc. 

De asemenea, mai multe persoane au fost rănite, fiind transportate la spitale din zonă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite