Mesajul postat de protestatarul Cristian Dide pe o pancartă luminoasă de pe un morman de zăpadă din Piaţa Victoriei

Mesajul postat de protestatarul Cristian Dide pe o pancartă luminoasă de pe un morman de zăpadă din Piaţa Victoriei

Protestatarul Cristian Dide a amplasat duminică o pancartă luminoasă pe grămada de zăpadă murdară depozitată în Piaţa Victoriei, pe care este scris cu majuscule "Aici e PSD Firea".

Dide şi-a exprimat astfel nemulţumirea faţă de "administraţia Firea-PSD".
 
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
 
De altfel, el a postat pe Facebook imagini din Piaţa Victoriei, însoţite de comentariul "Asta înseamnă administraţia Firea-PSD".
 
De asemenea, ONG-ul Evoluţie în instituţie, al cărui preşedinte este Cristian Dide, notează pe pagina sa de Facebook: "Incompetenţa, nepăsarea, lipsa de respect pentru cetăţenii care le plătesc salariile se poate observa cu uşurinţă în faţa Guvernului!  Ca toată lumea să înţeleagă, Cristian-Mihai Dide a fabricat o pancartă mare, luminoasă, pe care a aşezat-o pe muntele de zapadă murdară din Piaţa Victoriei. E un tablou trist, care evidenţiază mizeria PSD în frunte cu primăriţa Firea! Data viitoare, mergi la vot şi nu mai lăsa PSD-ul să îşi bată joc de banii tăi!"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: