Mesajul lăsat de Dana Nicolaescu pe coroană pentru soţul ei: „Ştii tu... Elf”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de personalităţi din lumea culturală şi politică au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu FOTO: Adevărul, Marian Iliescu
Zeci de personalităţi din lumea culturală şi politică au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu FOTO: Adevărul, Marian Iliescu

„Ştii tu...Elf". Acesta este mesajul personal inscripţionat de soţia lui Sergiu Nicolaescu pe panglica de pe coroana de lângă sicriul cu trupul neînsufleţit al regizorului, depus de vineri dimineaţă la Cercul Militar Naţional pentru ultimele omagii.

Coroana depusă de Dana Nicolaescu lângă sicriul cu trupul neînsufleţit al regizorului are o panglică pe care este scris mesajul: "Ştii tu...Elf", coşciugul fiind flancat de patru militari din Regimentul de Gardă "Mihai Viteazul", la căpătâiul acestuia aflându-se o carte de omagii, potrivit Mediafax.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus de vineri dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, unde prietenii şi colaboratorii regizorului, precum şi toţi cei care doresc pot să îşi ia rămas bun de la acesta, până la miezul nopţii, dar şi sâmbătă, între 8.00 şi 10.00.

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu, vineri, s-au numărat fostul preşedinte Ion Iliescu, actorii Cătălina Grama (Jojo), Mihai Mălaimare, Sebastian Papaiani şi Doru Ana, regizorii Ioan Cărmăzan şi Geo Saizescu, muzicianul Damian Drăghici, Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, deputatul Petre Roman, senatorul Georgică Severin, dar şi un grup de cascadori şi mai mulţi revoluţionari.

Pe de altă parte, numeroase coroane cu flori au fost trimise la Cercul Militar Naţional de la Administraţia Prezidenţială, Camera Deputaţilor, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, primarul Capitalei, Ministerul Culturii, Televiziunea Română, dar şi de prieteni şi apropiaţi ai regizorului.

Sute de admiratori ai regizorului încă aşteaptă să intre în Cercul Militar Naţional. Oamenii au adus cu ei flori şi lumânări, însă au fost dezamăgiţi de faptul că nu li s-a permis accesul cu lumânările aprinse în Cercul Militar Naţional. De asemenea, atunci când au ieşit din clădire, unii au fost nemulţumiţi de faptul că nu au putut să vadă chipul regizorului, pentru că sicriul în care se află trupul neînsufleţit al acestuia este închis.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite