Membru CNA, despre fata care a minţit că a fost sechestrată: „Ce-ar fi să ducem imbecila la şcoala de corecţie, să îi treacă puţin cheful de farse?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a reacţionat dur după ce o adolescentă de 16 ani a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrată într-un apartament din Bucureşti. Tânără a fost găsită după câteva ore şi s-a descoperit că apelul a fost o farsă.

Radu Herjeu a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce minora a pus pe jar autorităţile din Bucureşti, susţinând că a fost răpită.

„O cretină de 16 ani sună ieri la 112 şi anunţă că e sechestrată într-un apartament din Bucureşti şi că se va arunca de la balcon dacă nu e salvată. Intră în trepidaţie toate forţele de ordine şi, după mai multe ore, se descoperă că a fost o <farsă>.

E bine şi cu isteria la adresa statului şi a unor angajaţi mai puţin profesionişti. E bine şi cu presiunea de a reforma unele instituţii şi de a gândi proceduri mai potrivite pentru cazuri de urgenţă.

Dar ce-ar fi, ca, într-o pauză de la privitul la televizor, să punem familia imbecilei să plătească toate cheltuielile intervenţiei de ieri? Iar pe ea s-o ducem la o şcoală de corecţie, ca să-i treacă puţin cheful de farse!”, a scris Radu Herjeu, pe Facebook. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite