Membră PSD, damă de companie în dosarul „Prostituţie şi politicieni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Simona este membră PSD din 2009
Ioana Simona este membră PSD din 2009

Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010,  procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie din cluburile de proxenetism din Austria şi din Germania. Ea a povestit că, în august 2007, s-a întors în ţară şi a particpiat, în perioada octombrie – noiembrie 2007, la emisiunea „Tonomatul de pe 2”, şi a colaborat cu formaţia Akcent şi cu Gabriel Cotabiţă. Tot în acea

„Atunci l-am cunoscut prima oară pe Negoiţă Robert Sorin. Asta pentru că în timpul participării la emisiune, adică două săptămâni, am fost cazată la Rin Grand Hotel. În acea perioadă am ajuns să mă sărut cu Negoiţă, nu am ajuns să întreţinem acte sexuale", a povestit fotomodelul. „Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale", a mai povestit tânăra.

Citeşte şi:

ŞOCANT! Directorul TVR 2, Adrian Enache şi Robert Negoiţă, clienţi de lux într-o reţea de prostituţie

Stenograme din dosarul sexual: Negoiţă preferă fetele de liceu

Dosarul „Prostituţie şi politicieni“: Cum au scăpat şapte oltence de capcana agenţiei de modele care plasa dame de companie în Viena 

Arădeanca Debora, damă de companie în dosarul "Prostituție și politicieni"

Sex cu prostituate la şcoala de vară a PSD

„La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou", a mai arătat Ioana Simona Dăncuş. "Am întreţinut de asemenea acte sexuale plătite şi cu Ionuţ, fratele lui Robert Negoiţă. Nici de această dată nu a fost vorba de intermediere din partea lui Costan sau a lui Tera. S-a întâmplat anul acesta, fără nicio legătură cu Negoiţă Robert Sorin, era despărţi de soţia sa", a explicat prostituata.

Ioana Simona Dăncuş FOTO: hi5

Ioana Simona Dăncuş s-a fotografiat în faţa Camerei Deputaţilor şi a postat fotografia pe site-ul Hi5, cu un titlu sugestiv: "Viitorul ne surâde...."

Drumul la „Tonomat" trece prin pat

Ioana Simona Dăncuş a mai povestit că a primit avansuri sexuale de la doi realizatori din cadrul TVR. „În vara anului 2008, Cornel a vorbit pentru noi cu Ştefan Şerbănescu şi Răzvan Nicolescu, reprezentanţii TVR 2 pentru a participa din nou la emisiunea „Tonomatul de pe 2", eu şi Daniela Ruşcaş. S-a discutat despre plata unei sume de 50 de lei pe zi, mâncare şi cazare, iar când noi am întrebat ce implică aceste avantaje, ambii ne-au spus explicit că trebuie să întreţinem cu ei acte sexuale pentru a participa în emisiune. Altfel aveau o datorie faţă de o cunoştinţă potentă financiar a cărei fată era interesată să participe în emisiune. Le-am spus atunci că nu dorim să participăm în aceste condiţii".

Ioana Simona Dăncuş Foto: hi5

Ioana Simona Dăncuş s-a fotografiat şi într-un lift de la Casa Poporului. Poza postată pe hi5 are, de asemenea, o explicaţie sugestivă: "dacă nu eu atunci cine?"


„Pe bani cu Robert Negoiţă"

O altă tânără, Roxana Stan (21 de ani) a povestit procurorilor DIICOT, la 1 septembrie 2010, despre relaţiile cu clienţii săi. „Înainte de a pleca la Babylon, fapt petrecut în perioada în care eram aproape de Tera, am mai avut o serie de întâlniri cu mai mulţi bărbaţi, cu care am întreţinut acte sexuale plătite. Mă refer la Negoiţă Robert Sorin, care m-a sunat o dată, în timp ce eram amândoi la mare, cu unul din patronii de la cazinoul Queen, un bărbat scund de vreo 30 de ani şi un prieten de-al lui Florin Munteanu, patronul unei companii publicitare. Nu-i cunoşteam dinainte, am fost întâi sunată de ei pentru a stabili întâlnirea. Cel mai probabil aveau numărul meu de la Tera. Discutasem totuşi în prealabil despre o întîlnire cu Negoiţă Robert Sorin pe care o acceptasem ca posibilă în viitor".

Ioana Simona Dăncuş Foto: hi5

Ioana Simona Dăncuş a pozat sexy într-una dintre toaletele de la Camera Deputaţilor. FOTO: hi5

Ionuţ Negoiţă: „Noi doi nu am interacţionat"

Robert şi Ionuţ Negoiţă au negat la DIICOT că ar fi întreţinut relaţii sexuale contracost cu fotomodelele lui Tămărjan. Într-o declaraţie dată la 29 sepetmbrie 2010, Ionuţ Negoiţă, după ce a văzut poza Simonei Ioana Dăncuş, a precizat că „figura ei îmi spune ceva". „Adică dacă nu mă înşel a participat la unul din concursurile Miss Academy, dar noi nu am interacţionat, nu am discutat şi cu atât atât mai mult nu am avut o relaţie. Nu-mi aduc aminte să fi avut vreo legătură sexuală cu această tânără, anul acesta sau altădată", a arătat Ionuţ Negoiţă. „Îmi place să cuceresc femeile şi de aceea nu apelez niciodată la aşa-zisele <<servicii sexuale>>, plata unei femei pentru a întreţine cu ea acte sexuale. Pe Tămărjan Ion l-am cunoscut, dacă nu mă înşel, acum un an. Unul dintre directorii hotelului mi-a comunicat că a închiriat un spaţiu, probabil cu destinaţia de birou", a mai declarat Ionuţ Negoiţă.

Ioana Simona

Bănicioiu: „Relaţiile mele, bazate pe afecţiune"

Nicolae Bănicioiu a dat o declaraţie de martor la DIICOT- Slobozia, la 8 octimbrie 2010, despre relaţiile pe care le avea cu Tămârjan.„Figura acestui bărbat îmi spune ceva, însă numele nimic. De-a lungul timpului am fost prezent la mai multe evenimente mondene, printre care şi prezentări de modă, concursuri de frumuseţe. Am şi făcut parte din juriu, la multe concursuri de frumuseţe. Mi-a mai fost arătată fotografia unui bărbat despre care am înţeles că se numeşte Costan Relu. Figura îmi este, de asemenea, cunoscută, însă numele nu îmi spune nici de această dată nimic. Negoiţă Robert Sorin îmi este prieten. Ne întâlnim destul de des, nu numai în ţară dar şi în străinătate. Este posibil să ne fi întâlnit de-a lungul timpului în Paris, Amsterdam. La multe întâlniri comune au participat şi tineri- fete şi băieţi. Nu am întreţinut niciodată acte sexuale plătind persoane de sex feminin, cu care am ajuns să am contact sexual. Cu atât mai mult nu am dat bani unor persoane pentru a întreţine cu femei contacte sexuale. Am avut şi mai multe relaţii de-a lungul timpului, dar ele s-au bazat întotdeauna pe afecţiune şi sentimente".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite