Medic legist: nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali

Medic legist: nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali

Mama fratilor Becali a fost găsită moartă joi seara FOTO Mediafax

Concluziile preliminare ale medicului legist relevă că nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali, care a fost găsită decedată joi seara în piscina locuinţei din Pipera. Potrivit unor surse judiciare, sunt audiate persoane care se aflau în imobil.

„În jurul orei 20.00 am fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Voluntari, cartier Pipera, în piscina locuinţei se află decedată o femeie de 83 de ani. La faţa locului s-a deplasat ambulanţa şi Poliţia. Dacă procurorul împreună cu medicul legist consideră că există indicii de violenţă, atunci se ia cadavrul şi se duce la necropsie. În cazul în care e vorba de înec, se constată decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, citată de Agerpres.

Femeia în vârstă de 83 de ani a decedat în cursul zilei de joi în piscina locuinţei sale. Un echipaj SMURD a fost solicitat acasă, dar mama fraţilor Becali nu a mai putut fi salvată. La scurt timp de la acest episod, poliţiştii şi-au făcut apariţia în locuinţa cu pricina pentru a studia cauzele decesului.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), doctorul Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43. Potrivit medicului, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

Surse din Poliţie au precizat că de la reşedinţa din Pipera a familiei Becali a fost făcut un apel la 112 de către Petre Costicea, unul dintre oamenii de încredere ai familiei Becali.

Bogdan Vlad, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a declarat, referitor la o eventuală cerere a clientului său de a fi eliberat temporar pentru a participa la funeraliile mătuşii sale, că nu comentează situaţia, adăugând că „vedem pe urmă ce facem”.

Cererea lui Gigi Becali de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis, astfel încât să poată fi lăsat să iasă din penitenciar între anumite ore, a fost respinsă, marţi, de Judecătoria Sectorului 5.

Pe aceeaşi temă:

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă într-o piscină! Urmează să fie stabilite cauzele unui deces suspect

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera.

Istoria clanului Becali: de unde se trage familia şi ce loc ocupa Everdichia în cadrul acesteia

Povestea familiei Becali a început în satul albanez Pleasa, aşezat în sudul Albaniei, lângă oraşul „Corceaua"(Korce), în apropierea graniţei de azi cu Grecia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: