România – Grecia. 4000 de poliţişti şi jandarmi vor fi marţi pe stadion şi pe străzile Capitalei. Traficul rutier în zona Arena Naţională, restricţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa elenă va juca marţi la Bucureşti returul meciului de baraj pentru CM
Echipa elenă va juca marţi la Bucureşti returul meciului de baraj pentru CM

Peste 4000 de poliţişti şi jandarmi se vor asigura, marţi, că meciul de fotbal dintre România şi Grecia se va desfăşura în condiţii bune şi că suporterii vor ajunge în siguranţă pe stadion. În plus, traficul rutier în zona stadionului Arena Naţională va fi restricţionat începând cu ora 15.00. Intrarea pe stadion se va face începând cu ora 18.30.

UPDATE Peste 900 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal de marţi seara dintre România şi Grecia.

Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. 

Peste o mie de suporteri greci sunt aşteptaţi la acest meci iar accesul acestora în incinta Arenei Naţionale se va face doar prin Poarta dinspre Strada Tony Bulandra. 

Accesul auto va fi restricţionat în ziua meciului pe Str. Vatra Luminoasă iar strada va fi destinată parcării autocarelor şi microbuzelor fanilor greci.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor echipei naţionale care nu au permise de acces în parcările stadionului să lase autoturismele în zona îndepărtată de stadion pentru a nu îngreuna accesul în complexul sportiv. 

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Mai mult, aceştia nu au voie să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. 

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Şi poliţiştii vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în zona punctelor de frontieră şi pe traseele de deplasare, în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, a Gării de Nord, în apropierea locurilor de cazare a suporterilor, în zonele turistice şi de agrement, precum şi pe căile de acces către şi dintre Arena Naţională.

Pentru a nu exista niciun fel de incident la meciul de marţi seara, în perioada 18-19 noiembrie, Poliţia Română a angrenat, suplimentar faţă de dispozitivul curent de siguranţă publică, 1.460 de poliţişti de la rutieră, 1.837 de poliţişti de la structurile de ordine publică şi 92 poliţişti de la transporturi. 

Traficul rutier va fi restricţionat, începând cu ora 15:00, gradual şi dacă situaţia va impune, până la defluirea totală a spectatorilor, astfel: pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; Str. Vatra Luminoasă, între Şos. Mihai Bravu şi str. Pierre de Coubertin, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson, cu excepţia RATB, care va fi deviat începând cu orele 18:00 (mijloacele RATB vor întoarce la Depoul Vatra Luminoasă); Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi Rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

Excepţie de la restricţiile rutiere fac autovehiculele destinate situaţiilor de urgenţă, precum şi transportul RATB.

Accesul auto în incinta Stadionului Naţional Arena se va face prin intrările dinspre Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Strada Sergent Vasile Şerbănică.

Rute ocolitoare:

Şoseaua Mihai Bravu – Şoseaua Iancului – Şoseaua Pantelimon;

Bulevardul Unirii – Bulevardul Basarabia – Bulevardul Chişinău – Şoseaua Pantelimon.

trafic romania grecia
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite