UPDATE Meciul de fotbal România - Polonia prelungeşte programul de la metrou. Peste 1.000 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenurile de metrou vor circula vineri după un program prelungit
Trenurile de metrou vor circula vineri după un program prelungit

Trenurile de metrou vor circula, vineri, după un program prelungit cu o oră şi jumătate, datorită meciului de fotbal dintre România şi Polonia de pe Arena Naţională.

Concret, Metrorex anunţă că trenurile de metrou vor circula, vineri, după un program prelungit cu o oră şi jumătate, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa naţională a României şi cea a Poloniei, care se va desfăşura pe Arena Naţională.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01.00 pe Magistralele 1, 2 şi 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie va fi de maxim 10-12 minute.

Câţi jandarmi vor asigura măsurile de ordine

Peste 1.000 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meciul România - Polonia, care va avea loc vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.

În cadrul dispozitivului de ordine publică se vor afla jandarmi din cadrul echipelor de dialog, vorbitori de limba engleză, care vor participa la această misiune cu scopul de a asigura o bună relaţionare cu suporterii echipei oaspete. Aceştia vor fi sprijiniţi de şase ofiţeri de poliţie polonezi – specializaţi în gestionarea competiţiilor sportive cu grad ridicat de risc, care au misiunea de a facilita dialogul şi transmiterea principalelor mesaje ale autorităţilor române.

De asemenea, tot ca o măsură preventivă, specialişti din cadrul serviciului de prevenire ai Jandarmeriei Capitalei vor împărţi suporterilor polonezi flyere în limba engleză şi poloneză cu principalele recomandări din legislaţia naţională referitoare la desfăşurarea competiţiilor sportive.

Când se face accesul specatorilor în stadion

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Federaţia Poloneză de Fotbal (PZPN) a primit 3.000 de bilete pentru meciul de vineri, de pe Arena Naţională, pe care le-a distribuit printr-un sistem securizat de vânzare on line, însă presa avertizează că 200 de huligani pot ajunge la Bucureşti, în ciuda măsurilor luate ca tichetele să nu poată fi cumpărate de fani interzişi pe stadioane.

România va întâni, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Poloniei, în etapa a IV-a a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite