Măturătoarele Poliţiei, testate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidatele la curăţenie trebuie să aibă cazierul curat
Candidatele la curăţenie trebuie să aibă cazierul curat

Femeile de serviciu vor trebui să studieze trei cărţi pentru a putea fi angajate să şteargă praful. Cele 17 candidate la un post de îngrijitoare în secţiile de poliţie din Capitală vor trebui să demonstreze că stăpânesc teoria curăţeniei.

Femeile care doresc să ocupe unul dintre cele 13 posturi de îngrijitoare scoase recent la concurs de Poliţia Capitalei vor fi nevoite să tragă din greu pentru a se angaja. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei, testarea, care se va desfăşura în 14 ianuarie 2010, va consta în două etape.

„În primul rând, vor trece printr-o probă practică, pe care o vor executa sub supravegherea unuia dintre membrii comisiei de evaluare", ne-a declarat şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Valentin Ionescu.

Curăţenie ca la carte

Dacă prima probă este una firească, cea de-a doua le va da adevărate bătăi de cap femeilor de serviciu. Acestea ar trebui să cumpere trei ghiduri de curăţenie pentru a dobândi şi cunoştinţe teoretice despre datul cu mătura sau curăţarea toaletelor.

Cele trei cărţi sunt „Ghidul pentru curăţenia locuinţei", „ABC-ul tehnologiei hoteliere" şi „Tehnologie hotelieră-Housekeeping", şi pot fi comandate pe internet contra sumei de 55 de lei.

„Cunoştinţele dobândite astfel le pot ajuta să obţină un punctaj mai bun la interviu, ceea ce le va creşte considerabil şansele pentru obţinerea unuia dintre posturi", a mai precizat Valentin Ionescu. Mai mult, un punctaj mai bun aduce şi un salariu mai mare, care poate ajunge până la 1.200 de lei.

Înscrierile la concurs s-au încheiat ieri, posturile puse la bătaie de Poliţie fiind vânate de 17 femei de serviciu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite