FOTO Maşina unui angajat al SRI, furată, apoi incendiată. Anchetatorii nu exclud ca autoturismul să fi fost folosit în cazul bancomatelor din Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul unui angajat al Serviciului Român de Informaţii (SRI) a fost găsit făcut scrum, în comuna Gruiu din judeţul Ilfov. Maşina fusese furată noaptea trecută şi nu este exclus să fi fost folosită în atacul dat la bancomatele din Otopeni şi apoi incendiată.

GALERIE FOTO 

Deocamdată, autorităţile nu au probe care să lege cele două evenimente, însă au ridicat imagini video de pe traseu pentru a vedea dacă există o legătură, au declarat pentru G4Media.ro surse din Poliţie.

Două bancomate au fost sparte, marţi dimineaţa, la parterul unui bloc din oraşul Otopeni, poliţiştii efectuând verificări pentru stabilirea pagubelor şi găsirea autorilor.

Surse judiciare au declarat pentru sursa citată că au fost sustraşi bani dintr-un bancomat şi urmează ca banca să facă monetarul şi să comunice prejudiciul. De asemenea, au mai fost şi bancnote arse. La ora actuală există un cerc de persoane bănuite, iar la acest moment cercetarea la faţa locului este în derulare, sub coordonarea procurorului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite