O maşină s-a răsturnat în judeţul Sibiu: şoferul de doar 20 ani a murit, iar alţi şase pasageri sunt în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii FOTO Adevărul
O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii FOTO Adevărul

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite într-un accident de maşină în judeţul Sibiu. Şoferul, în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în zona localităţii Bârghiş. În urma impactului, şoferul în vârstă de 22 de ani a a murit.

UPDATE "Maşina în care se aflau opt persoane s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul, în vârstă de 20 de ani, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat. În urma accidentului, şoferul a decedat, o persoană a fost rănită uşor, iar alte şase persoane au fost rănite grav, una fiind în comă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, citat de Mediafax.

Anchetatorii susţin că din primele informaţii reiese că accidentul s-a produs din cauza consumului de alcool. Cei opt tineri care se aflau în maşină se întorceau de la o petrecere.

În zona localităţii Bârghiş din judeţul Sibiu, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a lovit un cap de pod. În urma impactului, şoferul a murit, iar alţi şase pasageri se află în stare gravă la spital. Unul dintre ei este în comă, iar ceilalţi prezintă contuzii şi fracturi, însă starea lor este stabilă.

Unul dintre pasagerii din maşină a scăpat cu doar câteva zgârieturi şi se află la faţa locului.

Autorităţile au intervenit cu 2 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe ale Servicului de Ambulanţă Sibiu, dar şi cu o autospecială pentru descarcerare. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite