Marţi începe procesul împotriva clanului Clămparu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este printre puţinele fotografii ale lui Ion Clamparu pe care Poliţia Română le deţine
Acesta este printre puţinele fotografii ale lui Ion Clamparu pe care Poliţia Română le deţine

Banda de cetăţeni români condusă de Ion Clămparu, alias "Cap de porc", va fi judecată marţea viitoare, fiind acuzată de trafic de carne vie şi proxenetism.

Membrii acestei bande aduceau tinere din România, amăgite cu false promisiuni ale unor locuri de muncă, iar odată ajunse în Spania erau obligate să se prostitueze, scrie ABC.

În boxa acuzaţilor se vor afla, alături de Ion Clămăaru, alte nouă persoane: Monica V., Tanifidis B., Nicolae I., Daniel S., Stan J., Druga B., Gheorghe D., Gheorghe C. şi Marius A.V., fiecare dintre acestea fiind acuzată de patru infracţiuni de proxenetism şi exploatare sexuală a unor minore.

Procuratura cere pedepse cu închisoarea între 20 şi 28 de ani pentru fiecare dintre ei, plus plata a 30.000 de euro pentru fiecare din cele patru victime, care se vor afla la proces ca martori protejaţi.

Faptele pentru care sunt judecaţi cei 10 acuzaţi s-au petrecut în anul 2000, potrivit Procuraturii, când inculpaţii au adus din România mai multe tinere conaţionale, care ajunse în Spania au fost obligate să se prostitueze.

Citeşte continuarea pe adevarul.es!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite