Mario Iorgulescu trebuia să fie transferat la o clinică din străinătate vineri noapte. Ce a împiedicat mutarea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii şi familia lui Mario Iorgulescu au încercat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să-l transfere pe Mario la o clinică din Italia, cu un avion. Din cauza unei defecţiuni tehnice a aeronavei, însă, transferul nu a fost posibil şi tânărul se află încă în ţară.

Medicii de la spitalul Elias au recomandat transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din Italia pentru a primi îngrijiri de specialitate. Fiului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal urma să plece din ţară în noaptea de vineri spre sâmbătă, însă din cauza unei defecţiuni tehnice a avionului, transferul nu a mai fost posibil. Drept urmare, Mario Iorgulescu se află, sâmbătă dimineaţa, tot în Spitalul Elias din Capitală, unde a fost internat în urmă cu două săptămâni, conform unor surse medicale, informează mediafax.ro. 

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă. 

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Te-ar putea interesa şi:

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite