Mario Iorgulescu rămâne internat la Terapie Intensivă. Ce spun medicii despre starea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Medicii de la Spitalul Elias anunţă, vineri, că se impune ca Mario Iorgulescu să continue tratamentul la Terapie Intensivă, deoarece încă există posibilitatea „unei evoluţii nefavorabile”, chiar unele contuzii se refac lent.

Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, medicii fac o serie de precizări, conform digi24.ro. 

„Contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Potrivit medicilor, se impune continuarea tratamentului pentru Mario Iorgulescu în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece „se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile”.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunţat parchetul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite