Marian Godină îl critică pe Ion Cristoiu pentru declaraţiile făcute la adresa mamei lui Bogdan Gigină: „Sper că nenea ăsta tocmai şi-a pus capăt carierei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Marian Godină a criticat afirmaţiile făcute de Ion Cristoiu, marţi seară, la B1 TV, în care fostul redactor-şef al cotidianului „Evenimentul Zilei” a îndemnat-o să tacă pe mama lui Bogdan Gigină, poliţistul care a murit în urma unui accident auto petrecut în octombrie anul trecut în timp ce era antemergător pentru coloana oficială a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

În cadrul emisiunii moderate de Silviu Mănăstire, Ion Cristoiu a declarat despre Carmen Gigină că „ar trebui să tacă, pentru că în asemenea cazuri taci (...) dacă nu ştie e manipulată într-o direcţie politică”.

Afirmaţiile l-au deranjat pe Marian Godină, care l-a atacat violent pe jurnalist într-o postare pe pagina sa de Facebook:

Vă vine să credeţi că omul ăsta a fost în stare să spună aşa ceva? Eu când am citit prima oară asta în presa scrisă, am crezut că e vreo ştire falsă, gândindu-mă că niciun om, oricât de lipsit de scrupule ar fi, nu ar putea spune aşa ceva despre o mamă care şi-a pierdut unicul copil. Abia când am văzut înregistrarea video am realizat că acest ipochimen chiar a spus chestiile astea. Sper că, prin aceste afrimaţii, nenea ăsta tocmai şi-a pus punct carierei. Îmi e greu să cred că cineva îl mai poate numi pe acest om "maestru". 

De fapt, cred că am greşit că l-am numit şi "om". Îmi era lehamite şi înainte să urmăresc această fiinţă vorbind, pentru că nu ştiam dacă mai mult vorbeşte sau mai mult scuipă, dar mă gândeam că e un defect din fabricaţie cauzat de vreo hipersecreţie salivară şi încercam să trec peste, însă azi mi-am dat seama că acest individ poate scuipa şi înghiţi în acelaşi timp şi când spun că înghite nu mă refer la oxigen.

Să-ţi fie ruşine, om bătrân, aşa cum te autointitulezi, că ai putut debita că o femeie atât de greu încercată îşi plânge fiul fiind manipulată politic şi că ar trebui să tacă! Nu ai nevoie de un creier mai mare decât o nucă prin care să zburde mai mult de juma' de neuron, ca să îţi dai seama că politica e ultima grijă a acelei mame, iar dacă nici pe ăla nu îl ai, atunci cel care ar trebui să tacă şi să nu mai scoată capul vreodată în public eşti chiar 'matale.” 

Carmen Gigină a povestit pe reţeaua socială cum a trăit seara în care fiul ei a murit, în urma accidentului petrecut în octombrie 2015, în timp ce conducea coloana oficială a fostului vicepremier Gabriel Oprea, pe care liderul UNPR de la acea vreme a cerut-o în circumstanţe suspecte. La începutul acestei săptămâni, senatorii au votat pentru neînceperea urmăririi penale faţă de Oprea, care a fost suspectat de DNA de ucidere din culpă în acest caz.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite