Marian Godină, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: Ministru de Interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde „decât“ mere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Godină FOTO TVR
Marian Godină FOTO TVR

Poliţistul Marian Godină a luat-o din nou în vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a făcut greşeli de exprimare în această dimineaţă, când a dat declaraţii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

„Cât de ruşinos!!! Ministru de interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde «decât» mere”, a atras atenţia Marian Godină pe pagina sa de Facebook. 

„Doamna ministru este aceeaşi care a zis «pronume», în loc de prenume, aceeaşi care n-a avut nicio reacţie la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliţia Română şi aceeaşi care s-a arătat imediat iritată de explicaţiile şefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP şi CPP”, a completat Godină.

„Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? «Decât» cine?”, a mai scris poliţistul.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite