Poliţistul Marian Godină despre fostul său ministru: De câtă prostie ai nevoie să montezi un girofar pe o maşină pe care ai luat-o ca să te „ascundă“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Marian Godină reacţionează la dezvăluirile făcute de „Adevărul“ în cazul limuzinei Audi A8 primite cadou de Gabriel Oprea de la şefii DIPI pentru a-l „apăra“ de un serviciu de informaţii străin care, chipurile, l-ar fi monitorizat.

Marian Godină a mărturisit că articolul publicat de „Adevărul“ i-a stricat ziua. Poliţistul se arată indignat de explicaţiile şefilor Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), date la DNA, în legătură cu motivele pentru care au achiziţionat o limuzină de lux pentru ministrul de Interne Gabriel Oprea, din banii de filaje.

„Nu am înţeles de ce feţele infractorilor se modifică de-a lungul timpului, în funcţie de «îndeletnicirea» pe care o au. Hoţii au un anumit tip de faţă, pe prostituate le bungheşti imediat, proxeneţii la fel, escrocii au şi ei o mufă aparte, tâlharii arată într-un anume fel, criminalii în serie au şi ei o fizionomie specifică.

Mă uit la faţa ăstuia şi nu îmi pot da seama dacă arată a hoţ, escroc, nesimţit, «prostituat», criminal, tâlhar sau dacă faţa lui le cuprinde pe toate.

Am citit articolul ăsta şi mi-a stricat ziua de dimineaţă. Vă daţi seama cât de proşti ne cred oamenii ăstia? Cum ne privesc ca pe nişte viermi, de acolo din viaţa lor luxoasă? Câtă nesimţire îţi trebuie ca să spui că ai luat o maşină atât de scumpă pentru că aveai nevoie de protecţie, fiind urmărit de un serviciu secret ostil României? Iar dacă ar fi aşa, de câtă prostie ai nevoie să montezi un girofar pe o maşină pe care ai luat-o ca să te «ascundă»? În plus, mă întreb de ce ar fi fost filat nenea ăsta de vreun serviciu secret străin? Oare îi interesa pe spioni cum poate trăi un umanoid fără creier şi voiau să-l răpească pentru nişte teste? Sunt dezgustat complet...pardon... COMPLECT!“, a notat Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Servicii secrete imaginare pe urmele lui Gabi Oprea

Şefii DIPI au declarat în faţa procurorilor DNA că fostul ministru de Interne Gabriel Oprea ar fi fost în atenţia unui serviciu de informaţii străin, ostil intereselor României, care i-ar fi accesat neautorizat telefonul mobil şi i-ar fi montat un microfon pentru a-l asculta. Asta ar fi justificat, în opinia acestora, achiziţia din banii de filaje a unei limuzine de lux Audi A8 pentru deplasările „în deplină conspirativitate“ ale ministrului.

Anchetatorii n-au crezut însă o iotă din această teorie a conspiraţiei, pentru că Oprea a folosit bolidul „la vedere“ ca să meargă şi la Guvern, şi la şedinţele de partid, dar şi la chiolhanurile pe care le trăgea la restaurantul Excelsior, aparţinând MAI. Pe altă parte, autoturismul a fost dotat încă de la cumpărare cu stroboscoape, ceea ce contrazice regimul de autoturism conspirat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite