Marian Duşan a preluat conducerea publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Duşan a spus că vor rămâne neschimbate conducerile editoriale ale publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital       FOTO: Arhiva Adevărul
Marian Duşan a spus că vor rămâne neschimbate conducerile editoriale ale publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital       FOTO: Arhiva Adevărul

Marian Duşan a fost numit director general al societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL, care editează cotidianul Evenimentul zilei şi săptămânalul Capital, acesta declarând luni, pentru Mediafax, că a fost numit în această funcţie de Dan Andronic, acţionarul companiei.

Marian Duşan a spus că a preluat, începând de luni, funcţia de director general al societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL.

Întrebat dacă a intrat şi în acţionariatul societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL, Marian Duşan a spus că ocupă "doar o funcţie executivă, pentru moment". El a precizat că va coordona Evenimentul zilei şi Capital, alături de echipa care lucrează la cele două publicaţii.

Marian Duşan a spus că din noua funcţie va colabora cu "owner-ul" societăţii, Dan Andronic, cel care a ocupat până acum funcţia de director general.

Pe de altă parte, întrebat cine sunt ceilalţi acţionari ai societăţii Editura Evenimentul şi Capital SRL, Marian Duşan a spus: "Eu nu ştiu decât că împreună cu echipa de acolo vom face ca tirajul să crească, profitabilitatea să fie mai bună, dar nu ştiu dacă în afară de domnul Andronic este altcineva implicat în acţionariat".

Totodată, Marian Duşan a spus că vrea să dezvolte publicaţiile Evenimentul zilei şi Capital în print. "Deşi mai multe publicaţii merg pe online, noi vom păstra printul (...) Important este să oferim un conţinut exclusivist şi de calitate (...) Obiectivul este dublarea tirajului actual şi pe Evenimentul zilei şi pe Capital", a spus Duşan.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, Marian Duşan a spus că este dispus şi să investească. "Dacă va fi nevoie, sunt gata să şi investesc", a spus Duşan.

În plus, Marian Duşan a spus că vor rămâne neschimbate conducerile editoriale ale publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital. "Noi avem o echipă foarte bună acolo şi împreună cu echipa de acolo vom creşte tirajul şi vom îmbunătăţi conţinutul", a spus acesta.

De asemenea, Duşan a spus că Virgil Munteanu va deţine în continuare funcţia de director executiv al companiei. "În ultimele şase luni, Virgil Munteanu a condus împreună cu Dan Andronic. Eu vin cu experienţa mea de 15 ani în funcţii de conducere", a spus Marian Duşan.

Potrivit blogului personal, Marian Duşan s-a născut pe 5 aprilie 1979, este licenţiat în drept şi în ştiinţe politice şi are un master în psihologie politică şi leadership în administraţie.

El este preşedinte al Romanian Business Accelerator, o asociaţie care aduce laolaltă "antreprenori, investitori, politicieni, societate civilă, cu scopul de a reporni motorul economiei româneşti şi de a scoate în evidenţă modele de succes din România".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite