Maria Băsescu: „Soţul meu nu prea dă importanţă aniversărilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia preşedintelui Traian Băsescu l-a vizitat de dimineaţă pe finul ei, Carol Ferdinand, care astăzi împlineşte doi ani. Cu această ocazie, Maria Băsescu a declarat că şeful statului nu dă prea mare importanţă aniversărilor.

„Vine cu altă ocazie. El nu prea a fost prezent la aniversările fiicelor lui pentru că a navigat, a fost plecat din ţară... Nu dă prea mare importanţă, să fiu sinceră. Îi urează multă, multă sănătate", astfel a motivate Maria Băsescu absenţa soţului ei de la aniversarea finului.

Fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia a primit de la naşii lui un scăunel pentru învăţarea cântecelor şi a poveştilor, baloane, coifuri şi un pulover. Soţia preşedintelui i-a adus prinţesei Lia o orhidee în ghiveci.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010, în religia ortodoxă. Pe 9 ianuarie 2011, părinţii şi naşii micuţului au sărbătorit ceremonia de "tăiere a moţului", ocazie cu care Carol Ferdinand a primit un pix Mont Blanc, jucării şi hăinuţe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite