Vela, despre demisia şefului Poliţiei Române: „Este o decizie corectă pentru ca imaginea şi credibilitatea Poliţiei să nu fie afectate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vela nu crede că Poliţia trebuie să stea să se motiveze                                                 FOTO: gov.ro
Vela nu crede că Poliţia trebuie să stea să se motiveze                                                 FOTO: gov.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lăudat, într-o declaraţie la B1 TV, gestul lui Liviu Vasilescu de a se retrage din fruntea Poliţiei Române. El a mai precizat că decizia ca acesta să se întâlnească cu membri ai clanului Duduianu a fost luată în cadrul unei celule de criză.

„Este o decizie corectă pentru ca imaginea şi credibilitatea Poliţiei Române să nu fie afectate. Poliţia Română are o treabă mult mai importantă decât să se motiveze cu acest moment mult discutat. Suntem în război cu infracţionalitatea”, a declarat Marcel Vela, marţi, la B1, preluat de Libertatea. 

Conform Ministrului de Interne Marcel Vela, Liviu Vasilescu nu a hotărât singur să se întâlnească cu membri ai clanului Duduianu, decizia fiind luată în cadrul unei „celule de criză”, a unui „comandament care gestiona întreaga acţiune”, una în cadrul unei activităţi de o amploare mai mare. „Aşa cum ştiţi din unele comunicările anterioare, au fost efectuate unele percheziţii, descinderi la nivelul întregii ţări (…) Această celulă care gestiona şi monitoriza activitatea infracţională, inclusiv consecinţele evenimentului la care facem referire, împreună au hotărât, au găsit cea mai bună soluţie pentru a devansa înmormântarea”, a declarat Vela. 

Marţi, şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu a anunţat, în timpul unei conferinţe de presă de la sediul Ministerului Afacerilor Interne că demisionează din funcţie. Demisia vine ca o consecinţă a publicării de către Adevărul a imaginilor de la întâlnirea dintre şefii Poliţiei şi membri ai clanului Duduianu, în noaptea dinaintea înmormânării lui Emi Pian.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite