Manelistul Dani Mocanu, acuzat de proxenetism, dedicaţie pentru DIICOT: „Domnule procuror, sunt nevinovat, despre infracţiuni eu doar am cântat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Domnule procuror, sunt nevinovat/, Despre infractiuni eu doar am cântat./Unu’ care libertatea o iubeşte/, Nici prin cap nu-i trece sa se faca peşte”. Acesta este mesajul pe care manelistul Dani Mocanu l-a trimis, în versuri, procurorilor DIICOT. Melodia a fost postată pe youtbe şi are 250.000 de vizualizări.

Manelistul Dani Mocanu, pe numele real Daniel Mocanu, este cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare a banilor. Mocanu a este acuzat că ar face parte dintr-o reţea transfrontalieră de proxenetism. El este cercetat sub control judiciar, după ce magistraţii din Dâmboviţa au respins solicitarea anchetatorilor de arestare preventivă.

Imediat după ce maistraţi au respins cererea de arestare preventivă, Mocanu a compus cântecul „Acuzat/Nevinovat”, în care susţine că este nevinovat. „Domnule procuror, sunt nevinovat/, Despre infractiuni eu doar am cântat./Unu’ care libertatea o iubeşte/, Nici prin cap nu-i trece sa se faca peşte”. Deşi melodia este pe youtube de doar 24 de ore, videoclipul are déjà aproximativ 250.000 de vizualizări.

Dani Mocanu prezintă în versuri şi cum a fost în ziua percheziţiilor. „La ora 6 agentu’ cu percheziţia,/ La 10 deja ştia toata România./ Pentru familia mea a fost un moment greu,/ Un mandat de arestare pe numele meu./ Mi-aţi făcut mama să plângă pe la tribunal./ Aşteptând să se dea soluţia la dosar,/ O încurajam şi-i spuneam că totul va fi bine./ Stai mamă linistită,/ vin acasă mâine”, sunt versurile melodiei „Acuzat”.  

„Sunt suparat, revoltat şi-mi vine să mor. Ca m-a vazut toată ţara la televizor. Cu cătuşele de mâini la poliţie. Acuzat pe nedrept de prostituţie”, se pânge manelistul. „Martor mi-e Dumnezeu, ma declar nevinovat,/ N-am facut trafic de persoane, nici bani nu am spălat. Banii care-i am sunt doar din cântat/ Ma numesc Dani Mocanu, artist consacrat”, se recomandă Dani Mocanu.

Detalii despre cazul lui Dani Mocanu:  Stenogramele manelistului Dani Mocanu, reţinut pentru proxenetism: „Când vii acasă îţi fac o piesă, că de mult mă băteai la cap să îţi fac”
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite