Firea l-a demis pe managerul Spitalului Colentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat luni că l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, invocând faptul că pacienţii au fost ţinuţi în frig, duminică, jumătate de zi.

Potrivit primarului, managerul Spitalului Colentina a fost demis pentru nerespectarea contractului de managment şi pentru că nu a asigurarat condiţiile decente pentru toţi pacienţii, astfel încât jumătate de zi, duminică, pacienţii au stat în frig.

„La fel se va întâmpla cu toţi managerii care nu îşi respectă contractul. Nu pot tolera astfel de atitudini. Şase luni a fost destul să se acomodeze şi să mă cunoască”, a declarat Firea, în cadrul întâlnirii comandamentului de iarnă.  

Asta, în contextul în care, potrivit edilului, nu a fost nicio deficienţă a RADET, iar presiunea şi temperatura furnizate de regie au fost normale

Primarul Capitalei a mai spus că oricând poate fi oricare alt manager demis, dacă nu îşi va onora obligaţiile. 

„Azi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina. Dacă mâine se dovedeşte că altcineva nu îşi respectă obligaţiile, o să plece. La fel cum a plecat şi şeful RATB”, a declarat primarul. 

Atribuţiile managerului Spitalului Colentina vor fi preluate de directorul medical al unităţii sanitare, dr. Dana Gabriela Ionescu, a anunţat Firea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite