Managerul unei agenţii bancare din Capitală, acuzat că a furat bani din tezaurul unităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bani - arhivă foto
Bani - arhivă foto

Managerul băncii este acuzat că a sustras bani din tezaurul unităţii în cursul lunii aprilie. Poliţiştii i-au percheziţionat casa.

Poliţia Capitalei anunţă că miercuri, 16 iunie, a pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere pe raza Municipiului Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

La percheziţii au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 Bucureşti.

„În fapt, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agenţii bancare şi-ar fi însuşit din tezaurul unităţii, sume în lei şi valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 lei si 40.000 euro”, transmite Poliţia.

Audierile urmează să se desfăşoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citeşte şi:

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la Universitatea Titu Maiorescu, la Primăria Capitalei şi la locuinţele unor persoane bănuite de delapidare şi abuz în serviciu

Patru din 17 spitale din Capitală care au solicitat creşterea numărului de paturi destinate pacienţilor non-COVID au primit avize de funcţionare temporare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite