Mama Luizei Melencu, mesaj emoţionant la deschiderea noului an şcolar. Fata dispărută a fost trecută în catalog VIDEO

Mama Luizei Melencu, mesaj emoţionant la deschiderea noului an şcolar. Fata dispărută a fost trecută în catalog VIDEO

FOTO: Captură video/You Tube

Mama Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie 2019 în Caracal, a fost prezentă la deschiderea noului an şcolar de la Colegiul Tehnic „C.D Neniţescu Craiova, unde învăţa fiica ei. Mama fetei a transmis un mesaj emoţionant în faţa celor care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Luiza.

La ceremonia de deschidere a noului an şcolar, mama Luizei Melencu a fost invitată să spună câteva cuvinte. 

„Aş fi dorit să particip la deschiderea anului şcolar alături de Luiza. Astăzi nu veţi mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o şi nu spune unde a dus-o”, a spus mama Luizei, în faţa elevilor Colegiului Tehnic „C.D Neniţescu” Craiova, informează mediafax.ro. 

Mama Luizei a fost îmbrăcată cu un tricou cu chipul copilei, iar mai multe persoane au făcut poze cu aceasta.

„Odată cu dispariţia Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. Suntem cu gândul numai la tine şi te asigurăm că uşa casei, uşa internatului, uşa şcolii vor fi mereu deschise”, a spus mama copilei, vizibil emoţionată. 

De altfel, Luiza Melencu a fost trecută în catalogul din acest an. Mama fetei refuză să creadă că fetiţa ei a murit şi o aşteaptă acasă. 

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut din Caracal, în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie şi, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: