Maiorul Laurenţiu Cazan, despre abandonarea jandarmeriţei: „Când ai acea violenţă împotriva ta... era foarte greu să observi la momentul respectiv“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maiorul Laurenţiu Cazan, cel care a coordonat forţele de intervenţie de vineri seară, în timpul protestului diasporei, a spus joi, la TVR 1, că jandarmeriţa rănită nu-şi aduce aminte dacă a fost lovită sau s-a împiedicat. Ofiţerul a explicat şi de ce, pentru câteva momente, a fost abandonată de colegi şi lăsată pe mâna huliganilor.

Cazan a declarat că cei doi jandarmi prinşi în mijlocul unor protestatari violenţi şi bătuţi făceau parte dintr-o rezervă de intervenţie care se îndrepta spre o o acţiune.

”Au fost violenţe de la început de când au plecat. Fata nu-şi mai aduce aminte de ce a căzut, dacă a fost lovită sau s-a împiedicat. Când a rămas în urmă cu colegul, a fost lovită în mod direct, s-a dezechilibrat”.

Întrebat de ce au fost abandonaţi de colegii lor, Cazan a spus ”când ai acea violenţă împotriva ta... era foarte greu să observi la momentul respectiv că cineva din dispozitiv a fost atacat aşa de brutal, arată hotnews.ro. ”Eu personal mă bucur că acea jandarmeriţă nu a avut mult de suferit, nu a avut răni mai grave, ce e de condamnat sunt violenţele de la faţa locului. Ea a fost echipată cu toate mijloacele de protecţie, gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat fără. Pe mine pur şi simplu m-a speriat acel eveniment, sunt şi eu om, am familie”, a adăugat el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite