Mai multe trenuri au întârzieri din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani

Mai multe trenuri au întârzieri din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani

Trenurile au întârzieri de până la 50 de minute FOTO Arhivă Adevărul

Mai multe trenuri au întârzieri între 20 şi 50 de minute din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani, judeţul Ilfov. Timp de două ore, circulaţia feroviară s-a desfăşurat pe o singură linie din cele patru din zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei CFR SA, Oana Brânzan, defecţiunea la macazul din staţia Ciolpani s-a produs în jurul orei 6.35, iar trenurile care tranzitau zona au aşteptat la semnalul de intrare în staţie să poată trece pe linia pe care se mai putea circula.

Defecţiunea a fost remediată în jurul orei 8.45, când circulaţia feroviară a fost reluată în condiţii normale, a mai precizat Brânzan.

Aceasta a mai spus că din informaţiile transmise până în prezent, în cele aproape două ore, cinci-şase trenuri au înregistrat întârzieri între 20 şi 50 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” a precizat, într-un comunicat de presă, că circulaţia feroviară pe relaţia Videle - Roşiori s-a desfăşurat cu dificultate din cauza deranjamentului înregistrat la unul din macazurile staţiei Ciolpani.

„Între orele 06.35 - 08.45, trenurile aflate în parcurs pe relaţia Videle - Roşiori au staţionat temporar în staţiile Videle, Gălăteni şi Ciolpani, circulaţia trenurilor fiind asigurată doar pe o singură linie. Din cauza acestui deranjament, şase trenuri de călători vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20-50 de minute, iar trenul IR 1696 va înregistra o întârziere de 130 de minute", se arată în comunicatul citat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările