Măcelărită de fostul iubit

O tânără de 25 de ani din Sibiu a fost ucisă cu sălbăticie, în noaptea de joi spre vineri, de fostul iubit care nu a putut suporta ideea despărţirii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniel Fliter  (30 de ani) a aşteptat-o pe Cătălina Popescu (foto) în faţa blocului în care aceasta locuia şi a ucis-o cu 25 de lovituri de cuţit. Vecinii spun că bărbatul şi-a pregătit planul cu minuţiozitate.

„L-am văzut de trei zile cum tot dădea târcoale, iar joi era prin jurul blocului, cu o damigeană de vin în mână", a declarat Viorica Pleşa, vecină.

Cătălina şi Daniel s-au cunoscut pe internet, în preajma Crăciunului, iar ea îşi pusese planuri mari în această relaţie, după o căsătorie nereuşită cu un bărbat care era beat mai tot timpul şi cu care a făcut un băiat, în urmă cu 5 ani.

„Au fost împreună câteva săptămâni. Se mutaseră împreună, dar după trei zile fata a venit acasă şi mi-a zis: «Mă bate, ne despărţim». Şi de atunci a tot ameninţat-o. Şi-a schimbat şi numărul de telefon", a declarat Ileana Crâşmariu, mama Cătălinei.

Criminalul a dispărut imediat după comiterea faptei şi este căutat de poliţişti. Riscă 25 de ani de închisoare.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: