Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în România în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefericitul Daniel va împărţi Lumina Sfântă în noapte de Înviere la Catedrala patriarhală FOTO Mediafax
Prefericitul Daniel va împărţi Lumina Sfântă în noapte de Înviere la Catedrala patriarhală FOTO Mediafax

O delegaţie a Patriarhiei Române va aduce, în această seară, Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim.

Patriarhia a anunţat că o delegaţie condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Varsanufie Prahoveanul va aduce în această seară Lumina Sfântă la Catedrala patriarhală din Bucureşti. Lumina va fi oferită de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, la slujba de Înviere, care se va desfăşura la Catedrală, începând cu ora 24.00.

„Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi alte eparhii ale Patriarhiei Române din sudul ţării sunt invitate să trimită delegaţi la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” (salonul oficial) în seara zilei de 4 mai 2013, în jurul orelor 19.00, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim şi a o oferi preoţilor şi credincioşilor”, se arată în comunicatul Patriarhiei.

De la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu trei avioane de mici dimensiuni la Suceava, Satu Mare (cu escală în Cluj-Napoca) şi Timişoara, pentru clerul şi credincioşii ortodocşi din nordul şi vestul ţării. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite