Loturi de îngheţată, retrase din lanţul de supermarketuri Mega Image din cauza unei substanţe periculoase

Loturi de îngheţată, retrase din lanţul de supermarketuri Mega Image din cauza unei substanţe periculoase

Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsele menţionate  Foto: Pixabay

Noi loturi de îngheţată care erau vândute în lanţul de supermarketuri Mega Image au fost retrase de la vânzare din cauza conţinutului de oxid de etilenă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui anunţ postat, luni, pe site-ul Autorităţii Naţionale  Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Mega Image a retras de la vanzare produsele: 

  • MILKA INGHETATA MINISTICK 6X37.5G Numar lot: MI1135 , MI1136
  • KITKAT INGHETATA BAT 62.5G Numar lot: PL1048

„Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se rezultate necorespunzatoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, avand un nivel peste limitele legale de oxid de etilenă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, notează sursa citată.

Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsele menţionate şi îi roagă să le distrugă sau sa le returneze la punctul de vanzare din care s-a achizitionat produsul, cu prezentarea bonului fiscal, până la data de 16.08.2021.

 
 
Reamintim că mai multe loturi de îngheţată care erau vândute în lanţurile de hipermarketuri Cora, Metro Cash & Carry România, Carrefour şi Auchan au fost retrase de la vânzare din cauza conţinutului de oxid de etilenă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările