Locuinţa „Regelui cerealelor din Banat“, Tailor Căcărează, scoasă la licitaţie de ANAF

Locuinţa „Regelui cerealelor din Banat“, Tailor Căcărează, scoasă la licitaţie de ANAF

Locuinţa lui Tailor Vasile Căcărează, condamnat  în 2016 pentru evaziune fiscală cu cereale după ce a emis nu mai puţin de 162 de facturi fiscale de achiziţii false de cereale, a fost scoasă de ANAF la licitaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit anunţului postat pe site-ul ANAF, la data de 18 ianuarie va fi scos la licitaţie imobilul din satul Carani, comuna Sînandrei, judeţul Timiş, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 407.940 lei. Casa este ipotecată în contul unor datorii către BRD şi AJFP Timiş.
 
Vasile Tailor Căcărează a fost trimis în judecată în 2014, acuzat fiind de evaziune fiscală în formă continuată. Alături de el a fost deferit justiţiei şi Dumitru Căcărează. „În perioada august-decembrie 2006, inculpatul Căcărează Vasile Tailor, în calitate de administrator al S.C. TAILOR TRANS S.R.L., în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a înregistrat în contabilitatea societăţii şi a menţionat în declaraţiile privind TVA, un număr de 162 facturi fiscale de achiziţii de cereale false, în vederea stabilirii unor obligaţii fiscale eronate, cauzând prin aceasta un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 210.943 lei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
 
Potrivit aceleiaşi surse, în perioada octombrie-noiembrie 2006 „inculpatul Căcărează Dumitru, în calitate de administrator al S.C. DODA PROD S.R.L., în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, nu a înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii veniturile obţinute din valorificarea unor cantităţi de cereale către o altă societate comercială, cauzând prin aceasta un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 57.411 lei”. Dosarul a fost trimis pentru soluţionare la Tribunalul Timiş.
 
citeste totul despre: